Professzionális kozmetikai tetoválás

Long- Time-Liner

Conture make-up

alt

A profi sminktetoválással a nap minden percében úgy mutatkozhatsz, ahogy a legszebbnek érzed magad, anélkül, hogy erre egyetlen percet is fordítanál!

A kozmetikai tetoválás - ahogy nálunk a Betty Szalonban készül- a természetes szépséget hangsúlyozza . Kifinomult technika, természetes színekkel harmonizáló árnyalatokkal, tökéletes vonalakkal (maximális higiéniával!).

A sminktetoválást tanácsadás, beszélgetés, tervezés előzi meg, hogy a lehető legszebb formát és a legtermészetesebb színárnyalatot viselhesd éveken át. 

 

A Long-Time-Liner módszer lényege, hogy természetes színezőanyagot juttatunk a bőrbe , egyenletesen, és pontosan.

Az Te elképzeléseinek megfelelően, -több évtizedes szakmai tapasztalattal-, tartósan széppé varázsolunk. Szebb, formásabb szemöldököd, satírozással rúzsozott hatású érzéki ajkad, szemhéjkontúrral hangsúlyos, igéző tekinteted lesz! A sminktetoválás évekre magabiztossá tesz.Válassz a lehetőségeink közül!

 

Ajak:                       

Ajakkontúr:

Megerősíthető vele az elmosódott természetes szájkontúr. Az eredetihez hasonló szájszínnel készítve teljesen természetes hatású, vékony vonal. A szájforma korrigálásához nem elegendő!
( Ár: 60.000Ft )

Ajakkontúr + fél (lágy) satírral:

 

A legkedveltebb szájtechnika! Korrigálható vele a száj formája, az ajak szimmetriája, kismértékben nagyítható vele a száj, illetve optikailag teltebbé teszi az ajkat.
( Ár: 105. 000Ft )  

szajsatir

Ajakkontúr + teljes satírozással:

Szebb, teltebb és élénkebb színű, rúzsozott hatású ajak készíthető segítségével. Legintenzívebb, leglátványosabb legszebb, legtartósabb szájtechnika.
( Ár: 120.000Ft )

ajak.001
Untitled.005
Szemöldök:

Szemöldök satírozott technikával:

A legelterjedtebb technika, amelynél teljesen besatírozzuk a megtervezett formát. Azok számára ajánljuk akik szeretik a karakteres szemöldököt, illetve eredeti szemöldöküktől kissé eltérő formát szeretnének, vagy régi tetoválásukat szeretnék elfedni, korrigáltatni. Ez a legnépszerűbb, legtartósabb szemöldök technikánk.
( Ár: 75. 000Ft )

 

Szemöldök szálazásos technikával:

Természetes hatású szemöldök, szálakból kialakítva. Alkalmazható ritkább és sűrűbb szemöldök formájának korrigálására, vagy hiányosságainak pótlására.
( Ár: 75. 000Ft )

 

Szemöldök új, mikroszálas technikával: Microblading

Ezzel a különleges technikával az eredeti szemöldök szőreihez megtévesztően hasonló szálakat tudunk kialakítani. Egyedi szálrendezéssel követni tudjuk a természetes szemöldök szálak növési, és hajlási irányát. Így készül a legtermészetesebb

hatású szemöldök.

( Ár: 75. 000Ft )

 

Részleges szemöldök:

A rosszul kiszedett rövid, ritka szemöldök hiányosságainak pótlására alkalmas.
( Ára: 60. 000Ft )

satteto

Barbara az előnytelen "pipa" szemöldökéből lágy vonalú, előnyösebb formát szeretett volna. A közös tervezés után, ezt a formát találtuk előnyösnek. Fontos volt, hogy a természetes szemöldök szálak nagy része megmaradjon. ( Gyógyulás után 30%-ot világosodni fog!)

 

szalazott.001

szemo.001Untitled.003

Szemhéjkontúr:

Új technológia a szemhéjra! Sokkal szebb mint eddig, és

kevésbé fájdalmas is.

Szempillasűrítés felül:

A ritka vagy világos színű szempillákat megerősítő nagyon természetes technika. A szempillatövek közé húzott nagyon vékony vonal.

( Ára: 40.000Ft )

Szempillasűrítés alul:

A ritka, hiányos, vagy világos színű szempillák megerősítésére és hangsúlyosabbá tételére alkalmas, nagyon természetes technika. A szempillatövek közé, a hiányok pótlására alkalmas.
( Ára: 20.000Ft )

 Normál kontúrvonal felül:

Kiemeli a tekintetet, és korrigálható vele a szemforma. A szem és az arc színeivel harmonizáló színnel készítjük. A szem külső felén vastagabb és a belső szemzug felé fokozatosan elvékonyodó vonal. A szempillasűrítésnél vastagabb, de finom, vékony elegáns kontúrvonal. ( Ár: 70. 000Ft ) 

Normál kontúrvonal alul:

Hangsúlyosabbá teszi a tekintetet, és korrigálható vele a szemforma. A szem és az arc színeihez leginkább illeszkedő színnel készül. A szempillasűrítésnél vastagabb, összefüggő vékony vonal fut a szempillák tövében. ( Ár: 25.000Ft )

Vastag kontúrvonal felül:

A szem kiemelésére és a szemforma korrekciójára alkalmas, a szem és az arc színeihez leginkább illeszkedő színnel készül. Intenzíven látszik, a vékony tusvonalnál vastagabb, a szemformához illeszkedve a szem külső felén vastagabb és a belső szemzug felé fokozatosan elvékonyodó kontúrvonal.
( Ár: 75. 000Ft )

Vastag kontúrvonal alul:

A szem kiemelésére és a szemforma korrekciójára alkalmas, a szem és az arc színeihez leginkább illeszkedő színnel készül. Intenzíven látszik, a vékony tusvonalnál vastagabb, a szemformához illeszkedve a szem külső felén vastagabb és a belső szemzug felé fokozatosan elvékonyodó vonal.
( Ár: 30. 000Ft )

szhkontur.001

Untitled.002Untitled.01

Az árak tartalmazzák a 3 hónapon belüli korrekciót!

Ha bennünket választott, szeretnénk, hogy sokáig öröme teljen a sminktetoválásában.

Azt azonban tudni kell, hogy  minél természetesebb hatású sminktetoválást készítünk, annál gyakrabban lesz szükség színfrissítésre.

Ezért lehetősége lesz, kedvező áron, a sminktetoválása színfrissítésére. 

Egyszeri színfrissítés: 24 hónapon belül az eredeti ár 50%-a.

Egyszeri színfrissítés: 24-32 hónapon belül az eredeti ár 60%-a.

A profi érzéstelenítéssel, ma már nem kell "elszenvednie" ezt a kezelést, kellemes körülmények között relaxálva, avatott kezekben szépülhet tartósan, évekre.

 Új munkáim:

smink.001

smink.002

smink.003

Székesfehérváron elsőként kezdtük, 27 éve!

Sok 100 elégedett vendégünk után Önt is szeretettel várjuk!

A sminktetoválásaink a legnemesebb versenytársaink szemében is, mértékadóak.

Tapasztalatokban, minőségben, tartósságban, fájdalom mentességben szinte behozhatatlan az előnyünk.

Ne vigye a bőrét a vásárra, döntsön jól elsőre!

Képzelje csak el, a profi sminktetoválás mennyi örömet okozhat, és mennyi időt spórolhat Önnek naponta!

Ha régóta fontolgatja, ne halogassa tovább, egyeztessen időpontot!

Tel: 22/318-486 v. 30/ 760 2542 ( Szfvár. )

 

Újdonság: a színes szemhéjsatír ( kék, barna, szürke, lila, rózsaszín, zöld, stb. színben ).

Szines szemhéjsatír 1 színnel: szh.kont. + 10.000Ft

Szines szemhéjsatír 2 vagy több színnel: szh. kont. + 20.000Ft

 
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitter