Szépséghibák eltávolítása. 

 

Ne essen kétségbe ha valamilyen bőrhibát tapasztal magán! Az arcon megjelenő éranyajegyek,értágulatok, pigmentfoltok, a szemhéjon, nyakon és a hajlatokban keletkező lapos vagy lógó fibrómák nők és férfiak életét egyaránt keseríthetik. Pedig -jó ha tudja- szalonjainkban a modern technika segítségével, többnyire egyetlen kezeléssel, percek alatt nyomtalanul eltávolítjuk szépséghibáit, mintha ott sem lettek volna.

alt

A német High-Tech kozmetikai berendezés hatékony és sokoldalú gép a kozmetikai szalonjainkban.

alt

 A T-AWAY rádiófrekvenciás készülék gyengéden, azonnali megoldást nyújt a kozmetikai szépséghibák megszüntetésére. ( A pontos diagnózishoz igény szerint bőrgyógyász szakorvossal konzultálunk.) A T-AWAY kezelések, rendkívül gyorsak, és szinte fájdalommentesek. Lenyűgöző kezelési eredményeket kapunk az -állandósult hajszálértágulatok,- éranyajegyek,- lógó fibrómák,- pigmentfoltok nyomtalan eltávolításával!  

A T-AWAY tűs epilálással ma is a legeredményesebben szüntetjük meg a rendellenes szőrösödést a szőke és ősz szálak esetén is.

alt

Keressen fel bennünket kozmetikai problémáival, hogy megszüntethessük azokat! 

Jöjjön el egy ingyenes konzultációra, vagy egy teszt kezelésre! Higgyen a saját szemének, és döntsön utánna, a zavaró szépséghibái sorsáról!

Hívjon most! 

Tel: 30/760-2542 v. 22/318-486 (Szfvár.)

30/760-2543 (Bp.) 

Várjuk hívását, hogy segíthessünk. 

Fontos!

A budapesti szalonunkba csak szerdai, napokra fogadjuk bejelentkezését.

Hívjon bizalommal a 30/760-2543-es telefonszámon, több évtizedes tapasztalattal, különlegesen eredményes kezelésekkel várjuk Önt! 


FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitter