Tartós / végleges szőrtelenítés  

A tartós ill. végleges szőrtelenítést, nagy gyakorlattal rendelkező kozmetikusaink a legújabb generációs IPL készülékkel, illetve a T-away rádiófrekvenciás csodagéppel végzik.
 

Tartós / végleges szőrtelenítés   

szortelenA tartós ill. végleges szőrtelenítést, nagy gyakorlattal rendelkező kozmetikusaink a legújabb generációs IPL készülékkel végzik. Az úgynevezett "Chromolite smartlite" technológiájával a szőrtelenítés kíméletes és rendkívül hatékony. A kibocsátott erős fényimpulzus a szőrtüsző sötét festékanyagában elnyelődve, hővé alakul. A hőenergia hatására az aktív növekedési fázisban lévő szőrtüszők működésképtelenné válnak.

A környező szövetek, a bőr  nem sérül meg. A kezelés csak az anagén fázisban lévő szőrtüszők működését képes blokkolni, a többi szőrtüsző csak később kezelhető eredményesen. A Chromolite IPL gép kezelőfeje és a kezelendő felület is hűtött, így a szőrtelenítés gyakorlatilag fájdalommentes.

A kezelések eredményessége függ a bőr és a szőr színétől, vastagságától, a kezelt testrésztől és a genetikai adottságoktól is. Az optimális szőrtelenítéshez egyénenként eltérő számú kezelésre lehet szükség. Általában 6-10 kezelés szükséges, 4-8 hetes időközönként.

Professzionális szálankénti epilálással ma is a legeredményesebben szüntetjük meg a rendellenes szőrösödést a szőke és ősz szálak esetén is.

Bőrfiatalítás

A villanófényes kezelések hatására a kollagén képződés fokozódik. A bőr ez által feszesebb és simább lesz.

 

Pattanásos bőr kezelése

A kezelésekkel az akne tüneteit csökkentjük. A pattanásokban lévő baktériumok elpusztulnak, a gyulladáscsökkentő folyamat elindul.

 

 

Tekintse meg árlistánkat!

FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitter