Meguntad a tetoválásodat?

Nem tetszik a sminktetoválásod?

Mi eltávolítjuk nem kívánt (smink)tetoválásaidat!

 

Egyre többen kérik a segítségünket ahhoz, hogy megszabaduljanak az egykor annyira áhított tetoválásuktól. Erre számos okot találhatnak. Egy kihűlt szerelem emlékét tetoválás formájában őrizni kár!

Lehet, hogy csak meguntad vagy már nem tetszik az a motívum, vagy az is előfordulhat, hogy a Te pozíciódban a munkahelyeden kellemetlen az elegáns öltözékből kivillanó pillangó vagy az a kis delfin?

A hirtelen ötlettől vezérelve született sminktetoválásod nem úgy sikerült ahogy szeretted volna? Nem tetszik a szemöldököd formája, vagy épp a színe. A szájkontúrod nem, hogy szépítene, hanem állandóan rúzsoznod kell, hogy eltakard?

Szívesen segítünk Neked a legkorszerűbb lézeres technológiával. Szalonjainkban biztonságosan,  szép gyógyulási képpel megszabadulhatsz a nem kívánatos "művészi alkotás"-tól.

A lézeres tetoválás eltávolítás alapja:

A lézerfény nagyteljesítményű fénysugár. A Q-kapcsolt Nd:YAG lézer fénye akadály nélkül áthatol a világos bőrön, a sötét színű pigmentekben elnyelődik.

A tetoválások eltávolítása:

Modern lézer készülékünk kiválóan alkalmas a tetoválások heg nélküli eltávolítására. Az igen rövid idejű impulzusok energiája olyan gyorsan melegíti fel a festékszemcséket, hogy azok szinte szétrobbannak anélkül, hogy a környező bőr túlságosan felmelegedne. A szétrobbantott festékrészecskék a szervezet immun tevékenysége által távolítódnak el.

A pácienseink véleménye szerint a tetoválás eltávolítása nem fáj annyira, mint annak a  készítése…

Hány kezelés szükséges?

A szükséges kezelések száma függ a használt tetováló festék anyagától, mennyiségétől, az egymásra helyezett festékrétegek számától és a tetoválás mélységétől.

A lézer kezelések ára a lövés impulzusok számától függ. (50 lövés 1500Ft)

kisvirag 

nlezer
tatto3.001
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitter